fredag 27 november 2020

Världsstjärnan!

 
Jag har ju helt glömt bort att berätta om när jag och Lilja var in till kliniken för att träffa bästa Gunnar för att kolla hennes tänder.
Och eftersom jag har världens bästa tjej så är det inga problem vad vi än tar oss för. Hon ställer upp på allt och är helt okomplicerad, hon imponerar på mig varje gång.
Vi hade fixat kvällen innan och gjort Lilja vacker som en dag, det är hon ju alltid, men med 1l glansspray i man, svans och hovskägg och en lång ryckt så glänste hon som en ädelsten.
Och jag kan säga att hon drog många blickar till sig när hon gled in på kliniken och många kom för att prata och fråga om henne.
Hon fick även beröm av veterinären för att hon var så slimmad och vältränad och de höll på att få dåndimpen att hon fått 7 föl och var så fantastiskt fin i kroppen och ryggen. Såg inte ut som om hon fått ett endaste föl. De sa att hon måste ha bra gener och vara väldigt fint tränad *stolt*


Lilja som alltid är så trygg och bestämd (snabb med att ta egna beslut och det gäller för mig att vara snabb i vändningarna för att hänga med) visade en annan sida när vi kom till kliniken.
Hon blev lite osäker och undrande vart hon var och vad som skulle hända.
Och då sökte hon stöd hos mig, hon gick långsamt och nära mig med nosen mot min rygg eller i min sida. Det är intressant vad som sker när du och din häst befinner sig på en ny plats som inte är hemma. Relationen sätts på prov och jag känner mig varm i själen över att Lilja visade mig att hon ser mig som viktig. Att det var hon och jag som tillsammans var där på den nya platsen och skulle klara utmaningen tillsammans.

Hennes tänder såg perfekta ut och det var egentligen ingenting att göra.
När vi var klara och Lilja nyktrat till så åkte vi hem och hon klev på transporten som den världsstjärna hon är.

Inga kommentarer: