torsdag 29 augusti 2013

Det här kommer bli så bra!

Fick denna bild av Nina *skrattar*
Känner mig träffad
Knappt hann jag kliva ur bilen på visningen förrän jag visst att jag vill bo där.
Precis som när vi klev in genom dörren på visningen till den lägenhet vi bor i idag.
Min magkänsla blir så stark och jag vet att jag inte behöver fundera.

Igår var jag och Tomas och träffade en av våra blivande grannar och detta besök bekräftade min magkänsla än mer!
Det var ett par i vår ålder med 4 underbara små flickor som driver ett familjeföretag med 150 mjölkkor. Vi satt och surrade i 3h om allt möjligt och fick mycket matnyttig information. Det här kommer verkligen bli hur bra som helst!

Fick t.ex. reda på att det i vår skog strax bakom stallet finns en sandlägda, perfekt att röja fram och göra ridplan av. Snacka om flax! Känner verkligen att vi kommer få mycket stöd och hjälp från dessa grannar och de kommer även bli trevliga vänner att umgås med.

Nu längtar jag ännu mer efter att få flytta in.

På hästsidan är det lugnt, Nokke var i princip ohalt igår och svullnaden var så gott som borta. Vi skrittade ut en sväng, det hade hunnit bli mörk så det blev reflexväst för första gången denna säsong. Han var pigg och skrittade på i ett rask tempo. Provade att trava och på platten kändes han helt ren, uppför kanske det fanns en antydan till ojämnhet eller så kände jag efter förmycket.

Det är så fantastiskt att ha den här relationen jag har till Nokke, det var han som tyckte att jag skulle sitta på honom igår. Så skönt att veta att han faktiskt kan förmedla vad han vill och att jag törs lite på det.

Stackars lilla Cappe dock har jag inte hunnit rida på ett par dar. Han såg riktigt ledsen ut igår och det skar i hjärtat. Men allt fix med huset har snott en massa tid denna vecka och eftersom Nokke visat hälta så måste ju han prioriteras först. Kom ändå hem efter 23 igår från stallet.

Men nu ser resten av veckan lugn ut och även lilla Cappe ska få en massa motion.

Inga kommentarer: